Benvinguts!

Paradissos descoberts, llocs per visitar, aventures per compartir, somnis i maldecaps d'una maruja multimèdia: esposa, mare, amiga, amant, estudiant i treballadora exemplar (o gairebé)... eps, i creadora d'aquest blog. Algú en qui confiar quan tens un problema o convidar a sortir de marxeta. Vaja, el més semblant a una super-woman que es pot tenir avui en dia (i sense portar aquella capa vermella tan horrorosa).

10/10/07

va de regals


Avui és l'aniversari del meu pare (felicitats, guapo!) i, evidentment, li he fet un regal. He estat molt poc original: colònia i sabonet a joc.
No he tingut gaire temps per buscar coses novedoses o sorprenents i he acabat anant al segur.

Quan tornava a casa se'm ha acudit pensar en quin seria l'equivalent per a mi. Vaja, que si algú de vosaltres em vol fer un regal (eps, és només una idea) què seria allò amb el que sempre encertarieu. Us ho heu plantejat mai? No el que em regalarieu sinó allò que sempre seria ideal per a vosaltres.
Les joies són una aposta gairebé segura però no hi aspiro... allò del pressupost pot ser un problema. Cal buscar una altra resposta!
Evidentment m'encanten els perfums cars... però nomès certes fragàncies (si és massa floral sóc incapaç de posar-me-la). També m'agraden els bolsos i les sabates... però és molt personal i ho hauria d'escollir i emprovar jo mateixa.
Les flors!... si, m'agraden molt però també hi ha moments en que sóc molt especial (traducció: rareta). Per exemple, a l'estiu no m'agraden les roses vermelles perquè em donen sensació de calor...
Vaja que si, que les flors i les plantes són una aposta molt segura però... el regal perfecte per a mi, allò que sempre miro amb ulls de nena i un somriure són...

Els llapis de colors!


Amb capsa, sense capça, de cartró, de llauna, de fusta, llargs, curts, prims, gruixuts, de 6 colors, de 12, de punta fina, de punta grossa, cars, barats, colors nous, colors repetits... m'encanten!!!!!!!!

Així que ja ho sabeu, no hi ha excusa, jejeje.


Per cert, a les escoles actuals, amb les classes multiculturals i multiètniques que hi ha... el rosa seguirà anomenant-se "color carn"?

5 comentarios:

Ferran dijo...

Per molts anys al papa!!
I pel que fa al comentari sobre el regal que prefereixes, tenia pensat un diamant pels teus 40, però veig que trionfaré més amb una capsa de colors. Doncs res, no voldria pas desil·lusionar-te! ;-)

Matty dijo...

eps, puc fer un esforç amb això del diamant! De debó que no em fa res... ;-)

Francesca dijo...

Matty, jo vaig tenir fixació pels llapis de colors durant molt de temps... amb l'excusa del nen, ja se sap... fins que vaig tenir la casa plena, perquè jo pintar no pinto gaire... en cap sentit!
Ara m'agraden aquelles boles que les gires i cau la neu... quan les veig me les miro i penso: "desprès les hauré de treure la pols"... però...

Assumpta dijo...

Hola!!

T'he conegut abans de saltar aquí... pel tros de felicitació teva que en FERRAN té posada a la barra lateral del seu blog... :-))

A mi també em regalen colors, i retoladors, i Dacs, Plastidecors! hehehe... i llibretes de dibuix!!... i tinc 48 anys! :-DD

Espero que te'n regalin moltes, moltes, moltes :-))

Assumpta dijo...

Jo també et deixo un enllaç on parlo dels meus ;-)

http://blogdeassumpta.blogspot.com/2008/11/des-de-petita.html

I els de la meva germana:

http://blogdeassumpta.blogspot.com/2009/07/un-llapis-dos-llapis-tres-llapis.html

A veure si t'agraden :-)