Benvinguts!

Paradissos descoberts, llocs per visitar, aventures per compartir, somnis i maldecaps d'una maruja multimèdia: esposa, mare, amiga, amant, estudiant i treballadora exemplar (o gairebé)... eps, i creadora d'aquest blog. Algú en qui confiar quan tens un problema o convidar a sortir de marxeta. Vaja, el més semblant a una super-woman que es pot tenir avui en dia (i sense portar aquella capa vermella tan horrorosa).

17/12/07

perquè es van extingir els dinosaures?

Entre això de l'estrès, la grip, el virus intestinal, el síndrome pre-nadalenc i, possiblement, l'edat, dec estar inaguantable... vull dir més del normal (Gérard no et passis!)

Abans d'arribar al punt en que no em suporti jo mateixa he decidit tornar a la infància i penjar-vos alguna cosa de ben intranscendent...certament escatològica però divertida.

Com que l'Eric està malaltó i hem passat una estona veient vídeos al youtube, crec que estic al dia en quant al que us puc enviar. Un cop descartats el telettubies, m'he decidit per explicar-vos, de manera definitiva, i en imatges entenedores, l'autèntic motiu pel que es van extingir els dinosaures.

Apa, a fer cultura!

5 comentarios:

Ferran Porta dijo...

Juas, juas, juas!!!!!!!

Ferran Porta dijo...

Bon Nadal a tots els Martorell Betoret!

Gérard dijo...

El tema inaguantable s'haurà de parlar amb molta calma. Només cal constatar que reconeix que estar més inaguantable que abans... Doncs be, si abans estava inaguantable, com és que jo ho he aguantat? Dues possibilitats:
1.- Soc un ser superior (m'agrada la idea)
2.- La Matty s'ha equivocat i per tant no estava (ni està) inaguantable.
Malgrat que cal acceptar que la Matty no és infalible, prefereixo la segona possibilitat. Serà que l'estimo molt...
G.

Anónimo dijo...

Pero que mierda explicacion es esta?? como dice el de arriba yo tmb lo digo: JUAS JUAS JUAS!!

Anónimo dijo...

i ya ves tu k nos importara q si l'eric esta malalto i k si los teletubis.....