Benvinguts!

Paradissos descoberts, llocs per visitar, aventures per compartir, somnis i maldecaps d'una maruja multimèdia: esposa, mare, amiga, amant, estudiant i treballadora exemplar (o gairebé)... eps, i creadora d'aquest blog. Algú en qui confiar quan tens un problema o convidar a sortir de marxeta. Vaja, el més semblant a una super-woman que es pot tenir avui en dia (i sense portar aquella capa vermella tan horrorosa).

24/4/08

cap a l'UZBEKISTAN, nois!

Tanquem la paradeta per vacances!!!

Marxo cap al que alguns han denominat com a "Chiquitistan" per passar-hi un parell de setmanetes.

Me'n vaig amb amb un petit grup de membres de l'Association pour l'Art et la Culture Timurides. Està programat un circuit per algunes de les principals ciutats del país i visitar també algunes zones menys conegudes per als turistes "normals" com ruïnes arqueològiques... Bé, això i una recepció amb sopar a l'ambaixada de França a Tashkent. Hi haurà l'Ambrosio dels ferrero-rochers?

No penseu que tot serà turisme i disbauxa, no!
La idea principal és fer contactes experts d'allà per a la meva tesi.


A la tornada ja us explicaré què tal ha anat tot plegat. Vaig a fer la maleta...

5 comentarios:

Unknown dijo...

Matty

NO t'oblidaré... sobretot diverteix-te molt a Uzbequistan... els podras ensenyar el Chikichiki... sé que no pot competir amb la cultura timurida (sic) però igualment riuran.

Com diuen els russos: vayavayatriboda!

Bon voyage

Francesca dijo...

Ànims i aprofita tant com puguis el viatge, d'aquí ha de sortir una tesi mítica!... jo t'esperaré preparant una beca, poc exòtica però que em pot solventar el tema nyam-nyam del proper any :D ! Així, a la tornada tindrem mooooooltes coses per explicar! Petonets i bon viatge!

Sara Maria dijo...

Bon viatge, i esperem les teves cròniques quan tornis!

Ferran Porta dijo...

I com està anant la cosa, per Txiquitistà??

Ferran Porta dijo...

Hola?