Benvinguts!

Paradissos descoberts, llocs per visitar, aventures per compartir, somnis i maldecaps d'una maruja multimèdia: esposa, mare, amiga, amant, estudiant i treballadora exemplar (o gairebé)... eps, i creadora d'aquest blog. Algú en qui confiar quan tens un problema o convidar a sortir de marxeta. Vaja, el més semblant a una super-woman que es pot tenir avui en dia (i sense portar aquella capa vermella tan horrorosa).

11/3/10

Animal Kingdom Lodge Jambo House

Animal Kingdom Lodge Jambo House... aquest és el nom de l'hotel en el que vam estar durant aquestes vacances. Una barbaritat!!! és el que els francesos en diuen "epoustuflant" i que no sé si traduir per... no, no ho sé traduir.
Simplement és per a quedar-se amb la boca oberta.



En primer lloc s'ha d'aclarir que la zona Disney d'Orlando consta de 4 parcs com us deia a l'anterior missatge: Magic Kingdom (com el de Paris), Epcot, Hollywood Studios i Animal Kingdom. És en aquest darrer park on es troba l'hotel que vam escollir.



Tot l'establiment està ambientat en el continent africà i, siguent disney com és, podeu imaginar que no van deixar un sol detall sense africanitzar o mickeyanitzar (concepte nou?)



I si la nostra suite era enooorme i absolutament preciosa (tres llits dobles, dos lavabos, cuineta, despatx, tocador...), el més descatat és que tot l'edifici es posiciona al voltant... d'un jardí?... noooo! d'una savana africana!
I què hi pots trobar a la savana? doncs animals en llibertat: jirafes, zebres, "avestruces" (com es diu això en català?), ankoles (bòvids de banyes gegants) i uns quants altres.

conclusió, el primer matí en llevar-nos, imagineu la impressió d'obrir les cortines i trobar-te amb dues jirafes just al davant!!! Ah, una d'elles la vam batejar com "Manolita". Era taaaaan mona!

No hay comentarios: