Benvinguts!

Paradissos descoberts, llocs per visitar, aventures per compartir, somnis i maldecaps d'una maruja multimèdia: esposa, mare, amiga, amant, estudiant i treballadora exemplar (o gairebé)... eps, i creadora d'aquest blog. Algú en qui confiar quan tens un problema o convidar a sortir de marxeta. Vaja, el més semblant a una super-woman que es pot tenir avui en dia (i sense portar aquella capa vermella tan horrorosa).

26/6/10

reines del Paral·lel

Apali, per a tots aquells que no us ho crèieu... aquí van dues imatges (penjar el vídeo ha estat impossible). No són les millors però són les que tinc ara mateix a ma. Si teniu "bolos" a proposar-me... ja ho sabeu! Celebració del FEM Paral·lel, escenari davant del mític El Molino.





Lluentons, plomes i molt, molt de glamour!!!!!

3 comentarios:

Ferran Porta dijo...

Can't believe it! Era de debò, que vas ballar davant de masses enfervorides, en ple Paral.lel?? Qué fueeeerte me parece todo! El que no entenc és la paraula "davant", quan dius "davant del Molino". Potser és que ja estic oblidant el meu català, però... no s'hauria de dir "dins del Molino"?? ;)

Guapíssimes totes dues, val a dir.
Per cert, un cap que surt per un extrem d'una de les fotos... és en Sangermán, o tinc la vista molt fatal?

Francesca dijo...

Què wapa!!!!... i quin valor, ballar al Paral·lel, com les "chicas Colsada"!! je, je.
Nena, si això del doctorat no funciona, em demano la teva representació artística i anem a fer "bolos" però ja!!!

Matty dijo...

Ferran: si! enfervorides és la paraula adient! respecte a lo de "dins"... està complicat perquè encara no han acabat les obres però... dona'm temps!

Francesca: no sabies que "las chicas colsada" del futur s'inspiraran en mi? hehehe
el tema dels bolos, segons com, ens ho plantejem! Hi ha que veure quina confiança tenim en el món de la investigació acadèmica,oi?
Ens veiem un dia d'aquests?