Benvinguts!

Paradissos descoberts, llocs per visitar, aventures per compartir, somnis i maldecaps d'una maruja multimèdia: esposa, mare, amiga, amant, estudiant i treballadora exemplar (o gairebé)... eps, i creadora d'aquest blog. Algú en qui confiar quan tens un problema o convidar a sortir de marxeta. Vaja, el més semblant a una super-woman que es pot tenir avui en dia (i sense portar aquella capa vermella tan horrorosa).

25/5/08

Capítol 4: la ballaruga

De Tashkent a Samarcanda la magnífica: una carretera força transitada i en molt mal estat i uns 400 quilòmetres per endavant.... el que hagués pogut estar un aborriment mortal es va convertir en LA PISTA DE BALL.

Us havia dit que viatjavem: l'escriptora que organitzava el viatge, 1 home, la seva dona, la guia oficial de país, 8 dones més, una servidora de Vostès i... la professora de dansa. Un luxe! De fet vam començar el viatge amb dues, una professora de dansa clàssica i estil que havia estat una prima ballerina russa i la seva ajudant i professora de danses uzbekes. La primera es diu Bernara (de Sara Bernard, o sigui que ja li venia el tema artístic de família) però es va posar malalta i ens va deixar a Samarcanda. La segona, l'Olga, baixeta, tímida i només parla rus però un encant de persona amb qui vaig fer "bones migues".



Cada dia classe de ball, al matí, al vespre... segons les activitats del dia i segons la mandra que teníem. En els trajectes llargs vam descobrir també el que pot donar de sí el passadís de l'autocar!!! Més d'un cop ens van aplaudir els camioners que passaven al costat nostre... bé, el més important és tenir públic, no?

Danses de la regió del Khoresm, danses d'influència hindú, danses d'influència més àrab... totes m'encanten! I el que és pitjor, sembla que se'm donen força bé: al final del viatge vam fer un festival i vaig guanyar-lo! hehehe.

També al llarg del viatge, a les cases on sopàvem, als restaurants, als tallers d'artesania, als mercats tradicionals... a tot arreu es ballava i, és clar, qui creieu que s'hi apuntava?

3 comentarios:

Sara Maria dijo...

Això no ho sabiem... Aquesta afecció al ball, hehehhe... I pel que sembla se't dona prou be.

Francesca dijo...

M'encanta aquesta fotografia!... i m'identifico molt... és tan divertit i tan aconsejable un bon ball de tant en tant!

Unknown dijo...

sí, jo vaig encertar... no podia ser ningú més!!!

hem d'anar al taller aquell...